Vacature

EERSTE AUTOTECHNICUS / TECHNISCH SPECIALIST (24-38 uur)

Als autotechnicus verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenwagens. Daarnaast behoort het stellen
van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden. Wanneer nodig zullen er een paar stappen extra gezet moeten worden om onze klanten maximale service te bieden. Doorlopend zal het trainingsprogramma (van o.a. Bosch) gevolgd gaan worden om de kennis van de technieken verder te vergroten. In overleg behoort het vervangen en herstellen van ruiten bij onze Glasgarage vestiging ook tot de mogelijkheden.

Soort contract

24-38 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een monteur die behalve stressbestendig, gemotiveerd, flexibel en enthousiast ook leergierig is. Een ruime basis kennis
(minimaal Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnose cursussen en/of trainingen) is een vereiste. Het


belangrijkste vinden wij echter passie voor het vak! Bereidheid tot het volgen van de opleiding Technisch Specialist (TS niveau 4) of reeds bezig aan deze opleiding is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Bedrijfsprofiel

Bosch Car Service Burlet is een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s en verzorgt bovendien de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling. Tevens is het bedrijf aangesloten als Glasgarage Geleen bij Glasgarage en het adres voor de reparatie van schades aan en vervanging van autoruiten.

Aanvullende informatie

Bosch Car Service Burlet
Napoleonbaan Noord 6
6163 HH Geleen

Contactpersoon: Michel Burlet
Tel: 046 – 474 5192
Email: gerda@bcsburlet.nl
Website: www.bcsburlet.nl

Stuur uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie voor 30-11-2016 via E-mail. Voldoet u niet aan de gestelde functie-eisen heeft solliciteren geen zin.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

----